Zaalverhuur

Wil jij een film vertonen in Slieker?

Slieker heeft drie prachtige zalen met daarin heerlijke stoelen en hoogwaardige projectoren, dus het is niet meer dan logisch dat je ook wel eens zo’n zaal voor je zelf wilt hebben. Wij kunnen je helpen! We verhuren onze zalen voor besloten groepen, (beginnende) filmmakers en scholen. Lees hieronder meer.

Besloten voorstelling

Wil jij met je sportclub, vriendengroep, collega’s of gewoon in je eentje een film kijken? Dat kan. Wij regelen de techniek, de film, én de zaal voor jou. Veel is mogelijk. Neem contact op met ons via info@filminfriesland.nl, wij kunnen je er namelijk meer over vertellen.

Schoolvoorstelling

Onze zalen kunnen in overleg afgehuurd worden voor schoolvoorstellingen of bijvoorbeeld een besloten presentatie van een Eindfilm. Je kunt meer lezen op onze Educatiepagina. Wil je nóg meer weten? Neem dan contact op met onze onze educatiemedewerkers via educatie@filminfriesland.nl!

Open Film Night

Ben jij een filmmaker en wil je onze geweldige zalen gebruiken om trots je eigen werk te vertonen? Dan heeft Slieker precies wat je nodig hebt: Open Film Night. Wij houden van film, zoals je misschien wel kunt begrijpen, dus hebben we een plek in ons programma beschikbaar gemaakt voor filmtalent. Opkomend of gevestigd.

De uitgelezen kans om eigen werk te zien schitteren op het witte doek dus. Heb je een film gemaakt die je aan iedereen wil laten zien? Of wil je ‘m juist alleen aan familie, vrienden en/of collega’s vertonen? Laat het ons weten. Lees hieronder de spelregels (klik op ‘lees meer’) of neem contact met ons op bij vragen. We helpen je graag verder!

  • Wil je jouw film voor een zo breed mogelijk publiek vertonen? Dat mag! Als jij ervoor zorgt dat wij minimaal 20 kaarten à €5,00 verkopen, kan het zelfs helemaal gratis. Voor elke bezoeker onder dit magische aantal betaal je €5,00 bij. Wij nemen bovendien jouw film op in ons programma, communiceren over de voorstelling via onze publiciteitskanalen én regelen de kaartverkoop. Dan komt hij dus ook op deze magnifieke website te staan!
  • Wil je jouw film liever voor een besloten gezelschap vertonen? Dat mag ook! Wij regelen alles – de zaal, techniek, apparatuur en personeel. De zaalhuur is in overleg.
  • Dien jouw verzoek uiterlijk een maand voor de gewenste datum in via info@filminfriesland.nl.
  • We doen voor elk verzoek ons uiterste best, maar hou er rekening mee dat niet elke film geschikt is voor openbare vertoning. Films worden daarom eerst beoordeeld door onze eigen Harmen, de programmeur van het geweldige programma van Slieker.
  • Veel is mogelijk. Wij zijn flexibel en vinden het leuk om filmmakers te steunen!