Info Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Slieker is prima te bereiken via het openbaar vervoer! Het is namelijk maar een paar minuten lopen (volgens onze Harmen twee minuten, volgens Roel Jetze vijf) vanaf het Centraal Station Leeuwarden. Mocht je liever nóg dichter bij de voordeur van Slieker arriveren, pak dan een bus naar bushalte ‘Zaailand’. Plan je reis via 9292.nl  voor een reisadvies op maat.

Parkeren

Kom je toch met de auto? Parkeer deze in parkeergarage Zaailand. Je staat dan praktisch onder het filmhuis en met de trap omhoog (of lift) kom je direct uit op het Wilhelminaplein of zelfs ín het Fries Museum (en dan kun je direct doorlopen naar de balie van Slieker).

Minder ter been?

Ben je minder ter been, zwanger of kun je geen grote stukken lopen? Geen nood! Slieker is goed toegankelijk voor mindervaliden. We zitten dan wel op de mezzanine maar hebben natuurlijk een lift en alle zalen zijn met een rolstoel bereikbaar. We maken gewoon plek voor je, zodat je ultiem kunt genieten. Deze plaatsen zijn wel in aantal beperkt, dus neem van tevoren even contact op met ons via info@filminfriesland.nl, dan regelen wij dat je filmbezoek zonder hobbels verloopt!

Route plannen?