Info Tickets

Om tickets op onze website te kopen heb je een account nodig. Die kun je hier aanmaken. Je kunt ook tickets bij de kassa halen, daarvoor heb je geen account nodig.

Tickets bestellen

Je kunt je tickets online of aan de kassa bestellen en afrekenen. Je kunt geen tickets reserveren. Arrangementen, cadeaukaarten en bioscoopbonnen zijn enkel aan de kassa in te wisselen. Handig om te weten: met je biebpas krijg je op je ticket een euro korting.

We doen het niet graag, maar door de inflatie en sterk gestegen kosten, zijn ook wij genoodzaakt onze ticketprijzen licht te verhogen. Vanaf 1 januari 2024 hanteren wij daarom onderstaande nieuwe ticketprijzen.

  1. Ticketprijzen
Ticketprijzen
Regulier
€11,50
Ticketprijzen
Premièrefilms (op donderdag)
€8,25
Ticketprijzen
Vriend van Slieker (op vertoon van je Vriendenpas)
€9,50
Ticketprijzen
Studenten (op vertoon van je studentenpas)
€8,50
Ticketprijzen
CJP/CKV (op vertoon van je CJP pas)
€8,50
Ticketprijzen
Kinderfilms in dbieb
€8,-
Ticketprijzen
Lange films (>150 min.)
Toeslag van €1,50

Arrangementen en Cadeaukaarten

We hebben een paar mooie arrangementen opgezet met de nabije horeca in Leeuwarden. Een bakje koffie met appelgebak voor de film bij Doppio of een lekkere daghap bij Het Wapen. De arrangement-vouchers koop je aan de kassa van Slieker. Meer informatie?

Restitutie

Slieker Film geeft geen geld terug. Geen nood! Je krijgt wel (zo mogelijk) een ticket voor een vervangende voorstelling van dezelfde film. Want we zien je namelijk graag! Neem minstens 48 uur voor aanvang van de film contact met ons op via info@filminfriesland.nl. Of maak iemand anders blij met jouw filmticket! Misschien nog wel leuker.

Gaat een voorstelling niet door zoals aangekondigd? Dan zal Slieker een vervangende voorstelling, een cadeaukaart of restitutie aanbieden. We nemen dan natuurlijk contact met je op.

Heb je een ticket gekocht met je Cineville-account? Dan kun je deze zelf annuleren in je account. Lees hier meer.

Heb je een probleem met tickets kopen kijk dan eerst of je vraag tussen de Veel gestelde vragen hieronder staat.
Kom je er dan nog niet uit? Mail ons op info@filminfriesland.nl of bel (op ma-do tijdens kantooruren) 058 – 20 50 320

Vragen over tickets?

Kom je er even niet uit? Misschien staat de oplossing hier wel!