Cineville

Met je Cineville-pas onbeperkt naar de film!

Je kunt met je Cineville-pas onbeperkt naar de film in Slieker. De Cineville-pas geldt ook voor 58 andere filmtheaters en -huizen in Nederland. En dat voor slechts € 22,50 (of € 18,50 als je jonger bent dan 30 jaar) per maand!

Met de Cinevillepas stil je niet alleen je filmhonger, je steunt er ook filmmakers en de onafhankelijke filmhuizen en -theaters mee. 90% van jouw bijdrage gaat naar de filmhuizen waar jij je tickets bestelt (in dit geval Slieker). Dat is helemaal mooi meegenomen!

Let op: bijna alle films zijn dankzij het abonnement gratis te bezoeken voor Cinevillers. Voor speciale voorstellingen met een hogere toegangsprijs kunnen wij een toeslag vragen; bij annulering van deze tickets met toeslag geven wij geen restitutie.

"Hoe maak ik gebruik van de pas?"

1. Bestel een pas!

bestelHet lidmaatschap is alleen via de website van Cineville aan te vragen. Het kan niet via Slieker of de Slieker-kassa.

2. Ontvang een tijdelijke pas

kaartNadat je de pas hebt besteld ontvang je per mail een tijdelijke Cineville-pas, waarmee je dezelfde dag nog naar de film kan. Je krijgt een echte pas via de post binnen. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook.

3. Tickets bestellen!

TicketsAls je een Cineville-pas hebt kan je via onze website je filmticket reserveren. Als je je ticket online reserveert, moet je je daadwerkelijke ticket nog afhalen bij onze balie op de begane grond. Dit kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling. Tot 15 minuten voor aanvang van de film blijft je ticket geldig.
Bekijk ons programma hier.

4. Geniet!

Kijk!Bestel een drankje bij de bar, en geniet van die prachtfilm uitgezocht door onze eigen programmeur Harmen.

Veel kijkplezier!

Tickets annuleren?

Ben je ziek geworden, je teen tegen de tafel gestoten, of toch nog niet helemaal fit van die breicursus van eergister? Geen nood! Je kunt je tickets zelf annuleren in je eigen account. Klik op ‘Bestelgeschiedenis’ en annuleer dan de goede tickets door op ‘bestelling annuleren’ te klikken. Doe dit wel vóór de film, want zodra de film is begonnen kan dit niet meer!

Handig om te weten: medewerkers van Slieker kunnen je ticket niet annuleren.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over je bezoek aan Slieker? Lees dan onze FAQ. Kom je er dan nog niet uit of heb je hele specifieke Cineville-vragen? Neem dan contact op met de geweldige klantenservice van Cineville!