MBO Movies that Matter

Films met een boodschap

Movies that Matter selecteert elk jaar films met een maatschappelijke boodschap voor het praktijkonderwijs. Het doel hiervan is om de mening van jongeren over mensenrechten positief te beïnvloeden. Naast hun jaarlijkse Movies that Matter Festival, brengen ze filmvertoningen met verdiepingsprogramma’s ook naar Slieker en naar de klas! Bij alle films is lesmateriaal en eventueel een inleiding of nagesprek met een bijzondere gast beschikbaar.

Aanbod

Het aanbod van Movies that Matter is altijd gevarieerd en actueel. Zo kun je op dit moment onder andere kiezen uit ‘Emergency’, ‘I don’t wanna dance’, ‘Rafiki’ en nog vele andere films met eigentijdse thema’s. Wil je liever een film vertonen op school? Movies that Matter verzorgt ook toegankelijke films voor in de klas, mét inspirerend lesmateriaal. Klik op één van de knoppen hieronder voor het actuele bioscoop- en online aanbod.

Interesse?

Neem voor informatie of maatwerk over het Movies that Matter-programma contact op via 020 – 280 76 00 of mail met educatie@moviesthatmatter.nl. Wil je een voorstelling boeken? Dat kan via dit formulier.