Test je (gebrek aan) filmkennis!

“Zoveel meer dan een filmquiz. Live sketches, meesterlijke mashups en stapelgekke slotrondes tijdens een filmspektakel vol cultklassiekers en blockbusters. De beste quiz ooit.”

— Dial Q zelf

Slieker presenteert in samenwerking met New Noardic Wave en dbieb met trots de leukste filmquiz van het jaar!

Winnen is belangrijker dan meedoen

Gek op films, maar geen actieve herinnering aan titels of acteurs? Geen punt. Meemaken alleen al is onvergetelijk. Dial Q bestaat uit vormgevers, video-editors, tekstschrijvers en filmfanaten. En ze dragen gekke overhemden. Daar krijg je een heel bijzondere filmquiz van. Bomvol animaties, mash-ups, wilde gok-rondes én real live method-acting. De Dial Q Filmquiz is een feest om mee te doen.

Ondertussen is de Dial Q -filmquiz een begrip bij Slieker. Op het Noordelijk Filmfestival kwam hij al eens voorbij, en vorig jaar vroegen de heren uit Hoorn ons het hemd van ons lijf. Deze keer is hij nog beter dan de vorige keren. “Moeilijker?” vraag je je af? Nee, dat niet. Want zelfs al weet je niets van film en begrijp je niks van die bewegende plaatjes op dat grote lichte scherm, zelfs dan kun je nog vragen goed hebben. Van de nieuwste Marvel-films tot aan de cultklassiekers, alles komt voorbij.

Hoe werkt het?

check

Pak je agenda

Blader naar 26 februari in je agenda, annuleer die afspraak met je moeder, en zet met grote koeieletters ‘DIAL Q’ op die pagina.

check

Verzamel je team!

Een team mag bestaan uit maximaal vier personen. Maar het mag ook in je eentje.

check

Koop je tickets!

Je koopt per teamlid een ticket. Cinevillers betalen een kleine toelage.

check

Kom naar de dbieb!

In een gezellige pub-setting in dbieb houden we deze meesterlijke quiz.

check

Haal een biertje & schrijf je team in

Heb jij al een geweldige teamnaam?

check

Beantwoord de vragen (goed)!

De heren hebben verschillende rondes voor je klaarstaan! Bomvol animaties, mash-ups, wilde gok-rondes én real live method-acting. Gegarandeerd plezier

check

Win prijzen!

Van borrelplanken, poedelprijzen, maanden gratis naar de film, tot aan de heuse Dial Q-bokaal, er is voor iedereen wel iets te winnen!