Bestel tickets

2023 – 99 min.

Dial Q filmquiz

Filmquiz

Hou je van film? Van een spelletje op z’n tijd? Dan zit je bij Dial Q goed. Eén groot filmvragenfeest voor iedereen die weleens een film heeft gezien. Kom zelf maar kijken! Lachen, peinzen en puzzelen met je vrienden tijdens de leukste live filmquiz van het jaar.

 • Regie

  Dial Q
 • Gesproken talen

  Nederlands, Engels, West-Fries
 • Ondertiteling

  Waar nodig Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Een team van vormgevers, video-editors, tekstschrijvers en filmfanaten
 • Land van oorsprong

  West-Friesland
 • Genre

  Lachen, quizzen, brullen

Slieker presenteert in samenwerking met New Noardic Wave en dbieb met trots de leukste filmquiz van het jaar!

Gek op films, maar geen actieve herinnering aan titels of acteurs? Geen punt. Meemaken alleen al is onvergetelijk. Dial Q bestaat uit vormgevers, video-editors, tekstschrijvers en filmfanaten. Daar krijg je een heel bijzondere filmquiz van. Bomvol animaties, mash-ups, wilde gok-rondes én real live method-acting. De Dial Q Filmquiz is een feest om mee te doen.

Jij en je vrienden. Jullie willen dit!
​Een filmquiztheatershowdinges. Daar zijn er weinig van. Niet zo vreemd, want er is maar één Dial Q. Met ieder jaar een nieuwe editie. Dit is de nieuwe. Verzin een dikke teamnaam, neem wat drankjes mee en zoek een mooi plekje. Lichten op half en we gaan los. Sta jij straks met die unieke Dial Q trofee op het podium? Nee? Dan win je sowieso een paar uur onversneden filmquizplezier. Dus spreek af met je vrienden en bestel nu je tickets!

Een team mag maximaal uit 4 personen bestaan, maar wil je met minder mensen (of alleen) meedoen kan dat natuurlijk ook!

Prijzenregen van jewelste
Er zijn vele prijzen te winnen. Zoals een paar maand gratis naar de film, gratis tickets voor filmlezingen of een lunch bij Thús! Wij zijn zelf heel erg te spreken over de poedelprijs (een volle borrelplank), maar de winnaar van de quiz krijgt een heuse Dial Q-bokaal. Ook niet verkeerd!

Programma
Inloop en inschrijving: 14:30 uur
Start quiz: 15:00 uur
Einde: 17:30 uur

Let op: de filmquiz vindt plaats in dbieb in de Blokhuispoort. In een gezellige pubquiz-setting met versnaperingen vragen de heren van Dial Q jou de kleren van het lijf!

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland