Zomeractie! Met korting een filmpje pakken via Picl

Extra vrije tijd deze zomer betekent natuurlijk extra vaak naar de film! Of je nu aan een bui wilt ontsnappen, van de airco wilt genieten, of gewoon die ene fantastische film niet wilt missen; de zomer vier je ook in Slieker.

En als je ons deze zomer komt bezoeken, krijg je ook nog eens 50% korting op onze films op Picl.  Picl is onze digitale filmzaal namelijk! Hier zie je films die je hebt gemist in Slieker, of waar we geen ruimte voor konden maken in ons reguliere programma. Bij onze fysieke kassa kun je de voucher* (op vertoon van je ticket) aanvragen. Let op: op = op!

Wat is Picl?
Picl is je eigen online filmzaal. Je kijkt de nieuwste topfilms of documentaires gewoon lekker thuis. Op de bank. Of in bed. Gewoon wanneer jij dat wilt. Via de website van Picl kijk je jouw uitgekozen film wanneer jij wilt, mét korting. Op je tv, laptop of pc. Je hoeft enkel in te loggen, te betalen en dan kun je languit genieten.

 

Keuzestress?

“Maar welke film dan?!” Die keuzestress is begrijpelijk!⁠ Kies bijvoorbeeld ‘Sick of myself’, volgens onze eigen Harmen “een vlijmscherpe en fijne satire die de aandachtsgeile maatschappij fileert”. Zijn woorden.

Messcherp is ook Gouden Palmwinnar ‘Titane’ die in Cannes de hele filmwereld op stelten zette. ⁠Een bizarre film die zijn weerga niet kent.

Rose, Nordisk Film

Toe aan iets gevoeligers? Dan is ‘Rose’ perfect voor je! Deze film won de publieksprijs op het Noordelijk Film Festival van vorig jaar: een heerlijk Scandinavische feelgood drama over een vrouw met een bipolaire stoornis. En over Dames gesproken: Picl heeft een heel blok met Dame Judi Dench-films! ⁠

Ook films die niet bij ons in de filmzalen te zien waren krijgen nu eindelijk hun welverdiende plekje in je eigen thuisbioscoop. Wat dacht je van ‘Three thousand years of longing’ met Tilda Swinton en Idris Elba als wensvervullende en verhaalvertellende geest? Of de kritische documenatire ‘The Dmitriev affair’ over het verborgen verleden van Rusland.⁠

Rijk gevuld!

Picl is gevuld met allerlei genres, van sterke documentaires tot superleuke kinderfilms voor de kleinsten. En of je nu een Nederlandse film kiest, of een internationale filmhuistopper, stuk voor stuk zijn ze met veel liefde geselecteerd. En elke maand zet onze eigen Harmen ook nog een film in het spotlicht. Dus dan weet je zeker dat het goed zit!

Je merkt het: de keuze is reuze. Er rest je niks anders dan de volledige lijst (meer dan 90 titels) te bekijken via onderstaande knop. Veel plezier!

Voorwaarden:

  • Vanaf donderdag 27 juli kun je op vertoon van je ticket een kortingsvoucher bij de kassa ophalen
  • Met deze voucher krijg je 50% korting op élke film op Picl
  • De voucher is geldig tot 1 oktober
  • Per account kan één kortingscode gebruikt worden. Natuurlijk ben je vrij om meerdere accounts aan te maken…