Wij zoeken een nieuwe directeur!

Misschien had je het al gelezen in het nieuws: wij zoeken een nieuwe directeur voor Film in Friesland. Jacqueline Schrijver gaat ons na meer dan tien jaar verlaten. Wij zijn op zoek naar een persoon die qua karakter, motivatie, gedrevenheid en visie perfect bij ons past. Als directeur ben je namelijk eindverantwoordelijk voor de aansturing van de gehele organisatie.

Over de organisatie:
Film in Friesland zet zich in voor het bevorderen en het in stand houden van de filmcultuur in Friesland. Dit doet de stichting in de vorm van Slieker, het organiseren van het Noordelijk Film Festival en het behoud van het Friese audiovisuele erfgoed door het Fries Film en Audio Archief. We delen allemaal een passie voor film.

De functie:
We zoeken iemand met ervaring in (senior)management of een directierol (met een duidelijke P&L verantwoordelijkheid), ervaring heeft met het aansturen van zelfsturende teams die verschillende verantwoordelijkheden hebben, en ervaring heeft met het opzetten en uitbouwen van (commerciële) samenwerkingsverbanden.

Herken jij jezelf in deze punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe directeur kunnen zijn. Lees de volledige vacature via onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de website van Effectus-HR.

Reageren is mogelijk tot en met 26 februari 2023