Slieker is jarig!

Placeholder afbeelding voor de video
DRUK

Een jubileumjaar

Slieker bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren we met onze bezoekers! Van 21 maart tot en met eind december kijken we terug op de geweldige films die in de afgelopen tien jaar in Nederland zijn uitgebracht. Van prijzenkanonnen tot aan publiekslievelingen, van groots sci-fi spektakel tot intieme drama’s.

Gevarieerde selectie

Met het team doken we namelijk de krochten van de Slieker-archieven in waar we weer werden herinnerd aan een decennium vol met prachtige films. Van kleine arthouse films, tot aan blockbusters die je laten nadenken, van verdiepende documentaires tot aan lichtvoetige komedies; zo veel keus! Maar natuurlijk ook een kwestie van ‘kill your darlings’. Uiteindelijk hebben we een gevarieerd programma van tien films geselecteerd die het aanbod van Slieker toen, én nu, goed weergeeft.

Prijzenregen

Elke maand vertonen we één zo’n film, en verloten we onder de bezoekers van die voorstelling prachtige prijzen! Win bijvoorbeeld een prachtig salontafelboek, een epische soundtrack op vinyl of een privé-vertoning van een film. Hoe doe je mee? Simpel – koop een ticket voor een jubileumfilm en je doet automatisch mee. Tijdens de voorstelling maken we bekend wie gewonnen heeft.

De films

Vier jij dit feestje met ons mee? Bekijk dan snel het programma en (her)beleef in ons filmhuis de mooiste films van de afgelopen jaren! Hieronder vind je het overzicht.