Festivalfilms gemist? Geen nood!

14-11 | Picl helpt je met je heimwei

Het Noordelijk Film Festival is voorbij en de Sliekerzalen zijn als vanouds open. Toch stiekem behoefte aan het filmfestival? Op Picl kun je met een speciale Sliekerkorting kijken naar de films die ook op het Noordelijk Filmfestival hebben gedraaid.
Gebruik de kortingscode

noordelijk25

voor 25% korting op één van de drie beschikbare films. Let op: de korting is 2 weken te gebruiken, wees er dus snel bij! Check hieronder de films!

Wat is Picl?

Picl is je eigen online filmtheater. Met Picl kijk je namelijk de nieuwste topfilms of documentaires gewoon lekker thuis. Op de bank. Of in bed. Gewoon wanneer jij dat wilt. En je steunt Slieker gewoon met je aankoop – vinden wij ook leuk!

Shabu

Nederlandse komische documentaire | In deze heerlijk muzikale en zomerse documentaire volgen we de 14-jarige Shabu. Shabu is een lieve, creatieve en street smart jongen uit Rotterdam-Zuid. Nadat hij tijdens een joyride de auto van zijn oma total loss rijdt, is zijn hele familie boos op hem. Hij heeft een zomer de tijd om het goed te maken.

Girls, girls, girls

Fins romantisch drama | Mimmi, Emma en Rönkkö zijn meisjes op de drempel van vrouw-zijn. Tijdens drie opeenvolgende vrijdagen ervaren twee van hen de wereldschokkende effecten van verliefdheid, terwijl de derde op zoek gaat naar iets wat ze nog nooit heeft ervaren: genot.

The last ones

Fins/Estlands drama | ‘The last ones’ ontvouwt zich als een ‘Nordic Western’ tegen een majestueus landschap en is tevens een kleurrijke aanklacht tegen uitbuiting en hebzucht in het kapitalisme.