Nederland, Den Haag, 18-02-2020 Filmopnamen voor de PA Academie, voor project Jongerenambassadeurs, op het Maerlant lyceum in Den Haag

Gezocht: enthousiastelingen

Hou je van film? Dan ben je bij Slieker aan het juiste adres! Slieker Film is hét filmtheater van Friesland, waar zeven dagen in de week ruimte is voor een gevarieerd aanbod topfilms. Of dit nu de nieuwste arthousefilm is, een sterke documentaire, een klassieker die je gezien moet hebben of die culthit waar je iedereen over hoort – alles kan in Slieker.

Toch horen we soms dat jongeren niet eens weten dat Slieker bestaat. Daar willen we natuurlijk wat aan doen!

Graag horen wij van jou hoe we jongeren in Leeuwarden het best kunnen bereiken en betrekken bij Slieker. Waar zouden we de meeste aandacht aan moeten geven? Hoe zouden we kunnen bereiken dat nog meer jongeren een filmpje pakken in Slieker? Denk aan het schrijven van een blog, advies geven voor social media en meedenken over de communicatie.

Nederland, Den Haag, 18-02-2020 Filmopnamen voor de PA Academie, voor project Jongerenambassadeurs, op het Maerlant lyceum in Den Haag met oa Tessel en Annabelle

Doe mee!

Slieker zoekt dan ook naar jongeren die actief op zoek gaan naar een oplossing van ons vraagstuk. ‘Actief’? Ja! Je bezoekt gratis filmvoorstellingen, doet enquêtes en komt zelf ook met ideeën! Dat allemaal doe je natuurlijk onder begeleiding.

Interesse? Aanmelden kan via deze link.