Programma : Kinderfilms

REGULIERE KINDERFILMS

Wij vertonen regelmatig bijzondere kinderfilms. Hieronder vindt u de films die (binnenkort) op het programma staan in Slieker Film. Vertoningen van de kinderfilms zijn meestal op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en/of zondagmiddag.
Entree is € 7,75.

SCHOLEN / FILMEDUCATIE

Regelmatig ontvangen wij ‘s ochtends of ‘s middags klassen met basis- en middelbare scholieren van alle niveaus. U kunt als docent zelf een film aandragen of wij kunnen een suggestie doen voor een film die thematisch aansluit bij uw lespakket of het betreffende vak. Bij sommige films kunnen wij ook educatieve lespakketten leveren. Uiteraard kan het bezoek ook gewoon een leuk uitje zijn met bijvoorbeeld een fijne feelgood film. Interesse? Neem contact op met ons via info@filminfriesland.nl.

 

do 13 augustus 2020

Solan & Ludwig zijn een pinguïn (Solan) en egel (Ludwig) die samen de leukste avonturen mee maken. Deze keer gaan ze naar de maan!

do 13 augustus 2020

Deze fantasierijke en stoere animatiefilm is een spannend avontuur over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen.