Programma : Kinderfilms

REGULIERE KINDERFILMS

Wij vertonen regelmatig bijzondere kinderfilms. Hieronder vindt u de films die (binnenkort) op het programma staan in Slieker Film. Vertoningen van de kinderfilms zijn meestal op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en/of zondagmiddag.
Entree is € 7,75.

SCHOLEN / FILMEDUCATIE

Regelmatig ontvangen wij ‘s ochtends of ‘s middags klassen met basis- en middelbare scholieren van alle niveaus. U kunt als docent zelf een film aandragen of wij kunnen een suggestie doen voor een film die thematisch aansluit bij uw lespakket of het betreffende vak. Bij sommige films kunnen wij ook educatieve lespakketten leveren. Uiteraard kan het bezoek ook gewoon een leuk uitje zijn met bijvoorbeeld een fijne feelgood film. Interesse? Neem contact op met ons via info@filminfriesland.nl.

 

za 22 februari 2020

Familiefilm van Mischa Kamp (‘Het Paard Van Sinterklaas’) over een eigenzinnige oma en haar kleindochter, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Tamara Bos.

za 22 februari 2020

De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner die eerder Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.