Bestel tickets

2023 – 31 min.

Strange way of life

Een paar voormalige ingehuurde revolverhelden in het Oude Westen komen weer bij elkaar nadat ze meer dan 25 jaar eerder samenwerkten. Er zit echter meer achter deze ontmoeting dan gedacht.

 • Regie

  Pedro Almodóvar
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Ethan Hawke, Pedro Pascal, Manu Rios
 • Land van oorsprong

  Spanje
 • Genre

  Drama

De nieuwe korte film van Pedro Almodóvar is een moderne Western met Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) en Ethan Hawke (Boyhood, Before-trilogie) in de hoofdrollen. Silva (Pascal) heeft er 25 jaar over gedaan om eindelijk de woestijn te doorkruisen om zijn oude vriend Jake (Hawke) te bezoeken. Jake is inmiddels sheriff en staat op het punt de verdachte in een moordzaak in te rekenen. De mannen denken terug aan hun jonge jaren in Mexico. Toen maakten ze plannen voor de toekomst. Als duidelijk wordt waarom Silva juist nu de reis door de woestijn heeft gemaakt, is het de vraag of er nu wel een toekomst voor hen samen is.

Strange Way of Life ging in première tijdens het Filmfestival van Cannes. Na The Human Voice met Tilda Swinton is dit Almodóvar’s tweede Engelstalige en korte film. Het kostuumdesign was in handen van modehuis Saint Laurent by Anthony Vaccarello, die als co-producent verbonden is aan de film.

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland