Bestel tickets

2023 – 137 min.

Stars at Noon

Laatste kans!

Een Amerikaanse journaliste die voor een klus in Nicaragua is, komt door het verliezen van haar paspoort vast te zitten in het land. Als ze een charismatische Engelsman ontmoet, blijkt dat niet alleen het begin van een passionele relatie, maar ook haar beste kans op ontsnapping.

 • Regie

  Claire Denis
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Margaret Qualley, Bennie Safdie, Joe Alwyn
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama

Een Amerikaanse journaliste die voor een klus in Nicaragua is, komt door het verliezen van haar paspoort vast te zitten in het land. Als ze een charismatische Engelsman ontmoet, blijkt dat niet alleen het begin van een passionele relatie, maar ook haar beste kans op ontsnapping. Ze komt er echter al snel achter, dat hij nog meer gevaar loopt dan zij…

‘Stars at Noon’ is een romantische thrillerfilm uit 2022, geregisseerd door Claire Denis en gebaseerd op de roman ‘The Stars at Noon’ uit 1986 van Denis Johnson, en speelt zich af ten tijde van de coronapandemie. De film heeft in de hoofdrollen Margaret Qualley, Joe Alwyn, Benny Safdie, Danny Ramirez en John C. Reilly. ‘Stars at Noon’ werd geselecteerd om mee te dingen naar de Palme d’Or op het Cannes Film Festival van 2022, waar het de Grand Prix heeft gewonnen.

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland