Bestel tickets
MHP_05334_C

The Caracas dress from the Christian Dior show in director Tony Fabian’s MRS.HARRIS GOES TO PARIS, a Focus Features release. 

Credit: Dávid Lukács / © 2021 Ada Films Ltd - Harris Squared Kft

2023 – 115 min.

Mrs. Harris goes to Paris

Seniorenmiddag

'Mrs. Harris goes to Paris' is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

 • Regie

  Anthony Fabian
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Lesley Manville, Isabelle Huppert, Christian McKay, Lucas Bravo, Jason Isaacs, Anna Chancellor, Rose Williams, Alba Baptista
 • Land van oorsprong

  Verenigd Koninkrijk
 • Genre

  Drama en Komedie

In het Londen van 70 jaar geleden verdient Mrs. Harris haar inkomen als schoonmaakster bij diverse huishoudens. In een daarvan ontdekt ze een jurk van Dior. Na een recente tegenslag kan ze wel een doel gebruiken, een droom om waar te maken. Zodra ze genoeg gespaard heeft plundert ze haar bankrekening voor een reis naar Parijs om daar haar eigen Dior te bemachtigen. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want in die tijd was dit iconische modehuis eigenlijk alleen toegankelijk voor de rijke elite.

‘Mrs. Harris goes to Paris’ is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

Programma seniorenmiddag
Inloop vanaf 14:00, met gratis koffie of thee
Start film om 14:30

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland