Bestel tickets

2024 – 123 min.

Lost in the night

Laatste speelweek!

'Lost in the night' ('Perdidos en la noche') is een mysterieuze thriller waarin Emiliano (Juan Daniel García Treviño) de plotselinge verdwijning van zijn moeder onderzoekt.

 • Regie

  Amat Escalante
 • Gesproken talen

  Spaans
 • Ondertiteling

  Nederlands
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Juan Daniel García, Ester Exposito, Barbara Mori
 • Land van oorsprong

  Mexico

‘Lost in the night’ (‘Perdidos en la noche’) is een mysterieuze thriller waarin Emiliano (Juan Daniel García Treviño) de plotselinge verdwijning van zijn moeder onderzoekt. Wanneer er steeds meer leugens onthuld worden, lijkt iedereen een dubbele agenda te hebben.

In een kleine Mexicaanse gemeenschap leiden demonstraties tegen de grote internationale mijnindustrie tot mysterieuze verdwijningen van activisten. Als Emiliano (García Treviño) op zoek gaat naar de waarheid rond zijn vermiste moeder, komt hij terecht in de moderne villa van de rijke en eigenaardige familie Aldama. In een wereld van geheimen en corruptie, moet hij zorgen zelf niet ten onder te gaan. Zal hij de waarheid ooit boven tafel krijgen?

‘Lost in the night’ is de nieuwe film van de Mexicaanse regisseur Amat Escalante (‘La region salva’, ‘Narcos: Mexico’). De film werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). The Guardian noemt de film een ‘Lynchian melodrama of Mexican corruption’.

This film will also be screened with English subtitles on Wednesday, 29 May. Find the screening below tagged ‘English subtitles’

★★★★ “Gruizig realisme vloeit over in een absurde, Parasite-achtige satire over de kloof tussen arm en rijk” – De Volkskrant
★★★★ “Rijk geschakeerde en bijtende kritiek op de rijken van Mexico’” – Trouw
★★★★ “Waanzinnige, zinnelijke visuele stijl” – VPRO Cinema

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland