Bestel tickets

2023 – 129 min.

Irgendwann werden wir uns alles erzählen

Laatste speelweek!

Intens en gewaagd verhaal over een onmogelijke liefde tussen Maria en de 20 jaar oudere Henner na de val van de Berlijnse muur.

 • Regie

  Emily Atef
 • Gesproken talen

  Duits
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Felix Kramer, Marlene Burow
 • Land van oorsprong

  Duitsland
 • Genre

  Drama

Het is een hete zomer in 1990 in een dorpje in Thüringen, voormalig Oost-Duitsland. Maria wordt bijna 19 en woont samen met haar vriend Johannes bij zijn ouders op de boerderij. Om maar niet met haar toekomst bezig te hoeven zijn, verliest ze zichzelf in het lezen van boeken. Na de val van de muur, hangt de sfeer van een nieuw tijdperk in de lucht maar ze kan er niet mee omgaan. Hetzelfde geldt voor haar buurman. De aantrekkelijke maar 20-jaar oudere Henner zoekt toenadering en één aanraking is genoeg om een overweldigende passie te ontketenen. Het is het begin van een geheime, alles-overheersende relatie.

Emily Atef, de bekroonde regisseur van Plus que jamais (2022) laat opnieuw haar talent zien in de film Irgendwann werden wir uns alles erzählen. Gebaseerd op het boek van Daniela Krien, schreef Atef samen met Krien het scenario voor dit intense en gewaagde verhaal over een onmogelijke liefde. Een meeslepende filmervaring met een ensemble van getalenteerde acteurs en hoofdrollen voor Marlene Burow en Felix Kramer. De film werd genomineerd voor de Gouden Beer op het Filmfestival van Berlijn.

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Donderdag 28 september

Donderdag 28 september - Laatste kans!

14:30 u

Roze Zaal

Tickets kopen