Bestel tickets

2024 – 115 min.

Hit man

Laatste speelweek!

Gary doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison. ★★★★ - Trouw / ★★★★ - NRC / ★★★★ - VPRO

 • Regie

  Richard Linklater
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Glen Powell, Adria Arjona
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Komedie

Glen Powell (‘Anyone but you’) speelt in ‘Hit man’ de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen.

‘Hit man’, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

★★★★ “Heerlijke mix van film noir en screwball comedy” – VPRO Cinema
★★★★ “Hilarische waargebeurde misdaadkomedie​​​​​​​” – NRC
★★★★ “Het speelplezier van de acteurs spat ervan af (…) Hit Man laat je voortdurend gniffelen” – Trouw
★★★★ “Richard Linklater mixes philosophy and fun” – The Guardian

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland