Bestel tickets

2024 – 166 min.

Dune: part two

In 'Dune: part two' gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben.

 • Regie

  Denis Villeneuve
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem
 • Land van oorsprong

  VS

In ‘Dune: part two’ gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben.

Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft. Hans Zimmer componeerde voor deel 1 al een karakteristieke soundtrack en ook voor deel twee de muziek. Zimmer heeft voorafgaand aan de aankondiging van de film zelfs al meer dan 90 minuten muziek gecomponeerd om Villeneuve inspiratie te geven bij het schrijven.

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland