Bestel tickets

2022 – 113 min.

Cineville Speciaaltje: The banshees of Inisherin

Cineville Speciaaltje

Bij dit Speciaaltje serveren we een Iers drankje, maak je via ons vriendenruzie-quizje kans op héle mooie prijzen en meer!

 • Regie

  Martin McDonagh
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Colin Farrell, Brendan Gleeson, Barry Keoghan
 • Land van oorsprong

  VS, Ierland

Bij dit Cineville Speciaaltje serveren we een Iers drankje, neem je je BFF gratis mee (lees hieronder hoe), maak je via ons vriendenruzie-quizje kans op héle mooie prijzen en meer!

In het ultra-Ierse ‘The banshees of Inisherin’ verandert de vriendschap tussen Pádraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) in een vete: van de ene op de andere dag besluit Colm dat ’ie Pádraic niet meer zo leuk vindt, en expres gaat ’ie in hun stamkroeg aan een ander tafeltje zitten. En dat is nog maar het begin van deze break-up.

Op het eiland voor de Westkust van Ierland, waar de twee wonen, probeert een verwarde Padraic de vriendschap nieuw leven in te blazen met hulp van zijn zus Siobhan. Zij heeft haar eigen problemen met Dominic, de zoon van de lokale politieman. De gebeurtenissen escaleren volledig als Colm een drastisch ultimatum stelt om zijn voornemen tot het beëindigen van de vriendschap duidelijk te maken.

Naast de geweldige Farrel en Gleeson spelen Kerry Condon (‘Better call Saul’) en Barry Keoghan (‘The Batman’, ‘Dunkirk’, ‘Chernobyl’) in deze vlijmscherpe zwarte komedie van de hand van Martin McDonagh (‘In Bruges’, ‘Three billboards outside Ebbing, Missouri’).

Let op: Elke Cineviller mag een +1 meenemen! Voer de actiecode ‘cinevillevriend’ in bij het kopen van je ticket. Zo houd je jouw BFF nog een eeuwigheid te vriend. Vergeet niet je Cinevillepas mee te nemen wanneer je je tickets ophaalt; en alleen samen kom je door de ticketcontrole! Je moet dus wel Cineviller zijn om gebruik te mogen maken van deze actie.

 

 

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland