Bestel tickets
Babylon

2022 – 188 min.

Babylon

Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle ('La La Land') is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920.

 • Regie

  Damien Chazelle
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo, Max Minghella, Flea, Samara Weaving, Rory Scovel, Lukas Haas, Eric Roberts, Damon Gupton, P.J. Byrne
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama en Komedie

In ’Babylon’ volgen we de opkomst en onvermijdelijke ondergang van een aantal kleurrijke personages uit één van de meest decadente en verdorven periodes van de filmgeschiedenis. In de jaren ’20 van het vroege Hollywood schakelt de filmsector langzaamaan over van stille films naar films met geluid.

Los Angeles was toen de plek voor iedereen met gigantisch veel ambitie op zoek naar de eeuwige roem. Wat volgt is een braspartij die drie doldwaze uren stuitert tussen de met cocaïne overladen orgiën en chaotische filmsets op het ritme van de opzwepende jazz van componist Justin Hurwitz. Een fantastische ensemble cast met onder anderen Brad Pitt en Margot Robbie swingt zich door deze epische onderneming van Damien ‘La La Land’ Chazelle.

Deze film heeft halverwege een pauze van 10 minuten, de bar is dan ook geopend!

Alle voorstellingen

Zaterdag 4 februari

Zaterdag 4 februari

20:00 u

Roze Zaal

Tickets kopen

Zondag 5 februari

Zondag 5 februari

19:00 u

Roze Zaal

Tickets kopen

Dinsdag 7 februari

Dinsdag 7 februari

14:15 u

Roze Zaal

Tickets kopen

Woensdag 8 februari

Woensdag 8 februari

19:15 u

Groene Zaal

Tickets kopen