Cinemaniaaa!

Voor €6 naar de film! Drie dagen lang.

Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 november kun je bij Slieker voor maar €6 naar de film.  ‘Cinemaniaaa!’ is een actie georganiseerd door de gehele bioscoop- en filmtheaterbranche, de NVBF.

Ben je een Sliekervriend, een dbieb-pashouder of je komt voor het eerst naar Slieker? Dat maakt niets uit! Iedereen kan voor €6 twee uur lang op het puntje van die comfortabele bioscoopstoel zitten. En je mag zo vaak als je wilt. Cinevillers gaan gewoon vertrouwd gratis naar de film.

"Ik doe mee, maar hoe krijg ik die korting?"

Dit gaat automatisch. Je ziet tijdens het bestelproces gewoon een ticket staan van €6, die klik je aan. Gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Veel plezier bij één (of meerdere) van de vele mooie films in Slieker.

Meer info over de NVBF

Meer dan 200 filmtheaters in Nederland doen mee aan de actie. Een uitgebreide lijst kun je hier vinden. De actie wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), waar Slieker ook lid van is.

De NVBF is dé brancheorganisatie voor alle bioscoop- en filmtheaterexploitanten in Nederland en heeft als doel collectieve belangenbehartiging, promotie, professionalisering en communicatie in de breedste zin van het woord.