NNW Academy > Casestudy Mocro Maffia

Op woensdag 24 mei ontvangen we in dbieb tijdens de NNW Academy casestudy de makers van een van Nederlands succesvolste series: Mocro Maffia.

Programma

Met onder andere regisseur Victor Ponzen en DoP (director of photography) Daan Nieuwenhuijs bespreken we de ontstaansgeschiedenis, gemaakte keuzes, hoe hun visie vertaald is naar beeld, impact op hun carrières en nog veel meer. En natuurlijk krijg jij de kans om je vragen te stellen!

Deze casestudy wordt door New Noardic Wave georganiseerd in samenwerking met Slieker Film, dbieb en het Noordelijk Film Festival.

Programma:
Inloop: 19:30
Start casestudy: 20:00
Let op: de casestudy vindt plaats in dbieb!

Mocro Mafia

Mocro Maffia won een Gouden Kalf voor beste dramaserie 2021 en gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. De hoofdpersonen zijn de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk en in no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen, maar door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Over NNW
New Noardic Wave ondersteunt aanstormend film- & mediatalent uit Noord-Nederland dat van onze regio een duurzame, innovatieve, authentieke en bruisende film- & media industrie maakt.