The Miseducation of Cameron Post is de roze film van deze maand.

Slieker kleurt knalroze!
Slieker Film en COC Friesland presenteren een nieuwe maandelijkse filmreeks: de Roze Film

Korting voor COC-leden
Ben je lid van COC Friesland, dan krijg je €2 korting op vertoon van je ledenpas.

‘The Miseducation of Cameron Post’
Wanneer Cameron Post tijdens een schoolfeest wordt betrapt als ze zoent met een meisje, sturen haar pleegouders haar naar een instituut om haar van haar lesbische gevoelens af te helpen. Op het kamp wonen allerlei jongens en meisjes die volgens hun ouders niet aan de normen voldoen. Voor Cameron blijkt het instituut een uitstekende plek om andere ‘outcasts’ te ontmoeten. Mooie coming-of-agefilm over vriendschap, identiteit en het recht om jezelf te mogen zijn.

klik hier voor het hele roze programma

IJzersterke lgbti+ -films
Harmen Huizenga, filmprogrammeur van Slieker: “Er verschijnen met regelmaat ijzersterke lhbti+ gerelateerde films waar niet altijd ruimte voor is binnen de reguliere programmering. Met de nieuwe reeks Roze Film geven wij die films een podium en wil Slieker zowel de COC-achterban als onze reguliere bezoekers samen laten genieten van een ‘roze’ filmprogramma. Uiteraard vinden de vertoningen plaats in onze knalroze filmzaal.”

Film en ontmoeting
Marco Rodenhuis van COC Friesland is blij met de nieuwe samenwerking: “Ik organiseer maandelijks filmavonden in de huiskamer van COC Friesland, maar dat blijft toch wat behelpen met een vertoning vanaf DVD voor een select groepje leden. Ik kijk er naar uit dat onze leden nu samen met de vaste Slieker bezoekers in een professionele bioscoopzaal kunnen genieten van de mooiste gay & lesbian films. De Roze Filmavonden zijn bovendien bedoeld als ontmoetingsmoment: ik nodig iedereen van harte uit om na de film te komen napraten en borrelen bij Lazy Lemon.”

 

DELEN: