7 februari is de klassieker ‘Sunset Boulevard’ eenmalig te zien

En de winnende film bij de ‘C van Cinema’ is….

Alle stemmen zijn geteld en dat betekent dat de film met de meeste stemmen bekend is. De winnende film bij het thema ‘C van Cinema’ is geworden: ‘Sunset Boulevard

Billy Wilder maakte in 1950 een van de scherpste portretten van de filmindustrie, waarmee hij liet zien dat in Hollywood niet alles glitter en glamour is. Voormalige stille-filmster Norma Desmond (Gloria Swanson) leeft sinds de komst van de geluidsfilm teruggetrokken in een donker huis aan Sunset Boulevard, met haar butler Max von Mayerling (Erich von Stroheim), tevens haar vroegere regisseur en echtgenoot. De jonge scenarioschrijver Joe Gillis (William Holden) belooft de eenzame Desmond een comeback, maar is in werkelijkheid alleen in haar fortuin geïnteresseerd. Desmond laat echter niet met zich spotten.

‘Sunset Boulevard’ wordt op vrijdag 7 februari om 21:10 uur vertoond. De kaartverkoop is gestart!

Wat is het Slieker FilmABC?
Slieker presenteert een nieuw filmprogramma op basis van de letters van het alfabet. Bij iedere letter wordt een thema met bijpassende films gekozen. Stem op jouw favoriete film en bepaal welke film in de bioscoop komt. Slieker lanceert in 2020 met deze filmische variant van Aap-Noot-Mies in totaal 26 filmthema’s op alfabetische volgorde. Blijf op de hoogte van het Slieker FilmABC en stem mee!

Win vrijkaarten
Schrijf je in op de Slieker filmnieuwsbrief en maak kans op 2 vrijkaarten! Elke week worden 2 filmtickets verloot onder de nieuwe abonnees. Schrijf je in op www.sliekerfilm.nl en maak automatisch kans. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

DELEN: