Slieker na 17:00 dicht

Een filmtheater met kantoortijden

In de persconferentie van gisteravond was het duidelijk: vanwege het toenemende aantal besmettingen zijn er aanvullende maatregelen nodig. Wij begrijpen dat deze acties nodig zijn om de zorg te ontlasten en we zullen dan ook deze nieuwe maatregelen doorvoeren bij Slieker. Natuurlijk vinden we het jammer dat ze nodig zijn, maar de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers staan voorop, zeker nu. Hieronder de maatregelen en wat deze betekenen voor je bezoek aan Slieker.

Samengevat

    • Vanaf zondag 28 november is Slieker vanaf 17:00 gesloten, alle voorstellingen die na dit tijdstip eindigen zullen geannuleerd worden.
    • Een mondkapje is verplicht wanneer je rondloopt, wanneer je plaats hebt genomen mag deze af.
    • Daarnaast zal er overal 1,5 meter afstand gehouden moeten worden, en dus een vaste placering plaatsvinden in de zalen. Hierdoor zal Slieker op beperkte capaciteit draaien.

 

Consequenties voor het programma

Vanaf zondag 28 november zullen alle voorstellingen die na 17:00 eindigen geannuleerd worden. Deze lijst kun je hier vinden.
Heb je al tickets gekocht? Iedere bezoeker heeft in dit geval recht op een terugbetaling van gekochte tickets. Op maandag (29 november) zullen wij de bezoekers een mail sturen met daarin een uitleg over de terugboeking. Heb je op maandag geen bericht gekregen? Stuur dan een mail naar ons emailadres (info@filminfriesland.nl) en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Cinevillers krijgen een bericht van Cineville zelf, en hoeven niks te doen.

Toegang tot de zalen

Om toegang te krijgen tot de zalen heb je een geldig Coronatoegangsbewijs (in combinatie met een ID-bewijs) en een mondkapje nodig. Lees een uitgebreide uitleg over de Coronamaatregelen hier.

Ochtendprogrammering

We zijn van plan om vanaf donderdag 2 december extra voorstellingen in de ochtend aan te bieden, zodat we al het moois wat we in het verschiet hadden kunnen blijven vertonen. Hierover volgt meer informatie in de reguliere nieuwsbrief die na het weekend volgt. Heb je vragen? Lees dan de uitgebreide Coronamaatregelen update voor actuele updates, of neem contact op met ons via info@filminfriesland.nl.

We hopen je snel weer (op gepaste afstand) te zien bij Slieker.

Hartelijke groet,
Het Sliekerteam

DELEN: