Slieker is vanaf 19 december gesloten

Beste Slieker bezoeker,

Onderdeel van de door de overheid aangekondigde nieuwe coronamaatregelen is dat Slieker zeker tot en met 14 januari geen filmvertoningen kan organiseren.

Vanaf 19 december
Vanaf zondag 19 december vervallen alle voorstellingen. Heb je online kaarten gekocht voor voorstellingen die tijdens de lockdown zijn? Dan krijg je maandag 20 december bericht van Slieker. Heb je kaarten aan de kassa gekocht, neem dan contact met ons op via info@filminfriesland.nl.

Houd voor de meest actuele informatie onze website en social media in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Online filmzaal
Uiteraard vinden wij het ontzettend spijtig dat wij tijdelijk geen films op het grote doek kunnen vertonen. Gelukkig bestaan er alternatieven om je filmhonger te stillen, voor de beste kwaliteitsfilms kun je daarvoor terecht bij onze online filmzaal Picl.nl

Cineville-leden hebben toegang tot het online filmplatform Vitamine Cineville

Als we jullie weer kunnen ontvangen, dan nemen we natuurlijk alle nodige maatregelen om een bezoek aan Slieker zo plezierig en veilig mogelijk te maken. We volgen daarvoor de richtlijnen van het RIVM en de NVBF (Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters).

Tot snel!

Heb je andere vragen? Stuur die dan via info@filminfriesland.nl en dan reageren we daar zo snel als mogelijk op.

DELEN: