Programma: Slieker Doks

Slieker Film presenteert: Slieker Doks

Er verschijnen in Nederland schitterende documentaires die binnen het reguliere weekprogramma niet altijd de kans krijgen die ze verdienen. Slieker Film programmeert daarom regelmatig een vertoning van documentaires die het verdienen gezien te worden.

Onder de noemer Slieker Doks worden de beste en de meest verrassende, uitdagende, informatieve, vermakelijke of ronduit hilarische documentaires vertoond. Wat er ook wordt geprogrammeerd, met Slieker Doks biedt Slieker Film altijd een onverwachte blik op de werkelijkheid.

 

Dit is het programma:

zo 27 oktober 2019

Regisseur Ron Howard (‘A Beautiful Mind’) brengt met deze documentaire een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden. Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties.

ma 28 oktober 2019

De internationaal gerenommeerde frontman en songwriter van INXS, Michael Hutchence, was de laatste jaren voor zijn zelfgekozen dood in 1997 een dankbaar onderwerp voor de roddelpers. Met ‘Mystify’ krijgt hij in zekere zin eerherstel met dit krachtige en intieme portret.

do 31 oktober 2019

Een documentaire over de live opnames van Aretha Franklins album ‘Amazing Grace’ in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles in januari 1972.