Programma: Slieker Doks

Slieker Film presenteert: Slieker Doks

Er verschijnen in Nederland schitterende documentaires die binnen het reguliere weekprogramma niet altijd de kans krijgen die ze verdienen. Slieker Film programmeert daarom regelmatig een vertoning van documentaires die het verdienen gezien te worden.

Onder de noemer Slieker Doks worden de beste en de meest verrassende, uitdagende, informatieve, vermakelijke of ronduit hilarische documentaires vertoond. Wat er ook wordt geprogrammeerd, met Slieker Doks biedt Slieker Film altijd een onverwachte blik op de werkelijkheid.

 

Dit is het programma:

‘Veearts Maaike’ biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven. Maaike is bij de voorstelling aanwezig om met het publiek in gesprek te gaan.

A Cinematic Event 50 Years in the Making. Een spectaculaire kijkervaring rond één van de meest monumentale historische gebeurtenissen van de vorige eeuw.

wo 28 augustus 2019

Diego Maradona is een nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (‘Amy’), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona

zo 25 augustus 2019

Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

zo 25 augustus 2019

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

zo 25 augustus 2019

De nu 91-jarige beroemde sekstherapeut Dr. Ruth kijkt terug op haar traumatische jeugd en hoe zij één van de belangrijkste woordvoerders werd in de seksuele revolutie.

wo 18 september 2019

Een compleet fascinerende, dramatische en opwindende film over Miles Davis, het creatieve genie, die de muziekcultuur ingrijpend beïnvloedde en de belichaming werd van alles wat ‘cool’ is.