Programma : Seniorenfilms

Ook dit najaar is er weer iedere maand een seniorenmiddag: een gezellige middag met een mooie film tegen een voordeeltarief. Uiteraard is de seniorenmiddag bij Slieker Film niet compleet zonder koffie en thee voor aanvang van de film.

Voor alle films geldt:
Inloop 14:00u met koffie en thee, start film 14:30u
Entree: €8,50 incl. koffie/thee

Na de deportatie van alle mannen door het leger van Napoleon III zijn de vrouwen in een bergdorpje bang kinderloos te blijven en beloven ze de eerste man die in het dorp verschijnt, te delen..

do 19 maart 2020

Lady Bird is een intiem en mooi coming-of-age drama over de 17 jarige Christine ‘Lady Bird’ McPherson. Het rebelse meisje zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder en droomt er van om te gaan studeren in New York.

do 16 april 2020

In dit trefzekere en beeldschoon gefotografeerde speelfilmdebuut volgt regisseur Ash Mayfair een veertienjarig meisje dat wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere man, in het Vietnam van de 19e eeuw.

do 21 mei 2020

Adam Driver speelt Paterson, een buschauffeur in Paterson, New Jersey, die van het eenvoudige iets bijzonders weet te maken.

do 18 juni 2020

Ontroerend drama over het huwelijk tussen Canadees volksschilder Maud Lewis (Sally Hawkins) en haar man Everett (Ethan Hawke).