Roze Film

Vanaf 6 september start Slieker Film in samenwerking met COC Friesland een nieuwe reeks Gay & Lesbian films. Onder de noemer ‘Roze Film’ wordt iedere eerste vrijdag en zondag van de maand een film vertoond met een lhbti+-thema.

Er verschijnen met regelmaat ijzersterke lhbti+ gerelateerde films waar niet altijd ruimte voor is binnen de reguliere programmering. Met de nieuwe reeks Roze Film geven wij die films een podium en wil Slieker zowel de COC-achterban als onze reguliere bezoekers samen laten genieten van een ‘roze’ filmprogramma. Uiteraard vinden de vertoningen plaats in onze knalroze filmzaal. Voor COC Fryslân is de vrijdagse filmvertoning ook een ontmoetingsmoment met een gezellige nazit in Café Z. Meer weten? Kijk dan op cocfriesland.nl

COC-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas €2,00 korting

Het programma:

zo 6 oktober 2019

Een nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Jayro Bustamante, waarin een familieman heen en weer wordt gesleurd tussen de liefde voor familie, de grenzen van religie en de vrijheid om te kiezen van wie je houdt.

zo 3 november 2019

Als een jongen uit een bergdorpje een geheime kant van zijn vader ontdekt valt zijn wereld in duigen.

zo 8 december 2019

Sensueel, verfijnd en adembenemend liefdesdrama over een verboden relatie in de jaren vijftig. Verfilming van de roman van Patricia Highsmith, die als een van de eersten in een roman de lesbische liefde niet afstrafte.

DELEN: