Open film night

Slieker heeft iets nieuws: Open Film Night. Er is elke vrijdagavond om 21:00 een plek in ons programma beschikbaar voor (opkomend) filmtalent, dé kans om eigen werk te zien schitteren op het witte doek. Heb je een film gemaakt die je aan iedereen wil laten zien? Of wil je ‘m juist alleen aan familie, vrienden en/of collega’s vertonen? Laat het ons weten!

De spelregels:
  • Wil je jouw film voor een zo breed mogelijk publiek vertonen? Dat mag! Als jij ervoor zorgt dat wij minimaal 20 kaarten à €5,00 verkopen, kan het zelfs helemaal gratis. Voor elke bezoeker onder dit magische aantal betaal je €5,00 bij. Wij nemen bovendien jouw film op in ons programma, communiceren over de voorstelling via onze publiciteitskanalen én regelen de kaartverkoop.
  • Wil je jouw film liever voor een besloten gezelschap vertonen? Dat mag ook! Voor €100,00 regelen wij alles – de zaal, techniek, apparatuur en personeel.
  • Het slot is elke vrijdag om 21:00 beschikbaar. Dien jouw verzoek uiterlijk een maand voor de gewenste datum in via info@filminfriesland.nl.
  • We doen voor elk verzoek ons uiterste best, maar hou er rekening mee dat niet elke film geschikt is voor openbare vertoning. Films worden daarom eerst beoordeeld door onze programmeur.
DELEN: