Nederlands Film Festival on tour

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe! Geniet in Slieker van zes unieke festivalpremières in Slieker tussen 24 t/m 30 september. Bekijk hieronder het overzicht van films, kies jouw favoriet(en), en koop snel je ticket.

vr 24 september 2021

Persoonlijk drama van Antoinette Beumer (‘Soof’) over een vrouw die een aangrijpende zoektocht naar haar verleden start. Openingsfilm van het Nederlands Film Festival.

za 25 september 2021

Er bestaat maar één foto van de opa van regisseur Sherman De Jesus. Met deze vreemde foto (zwarte mensen stonden in 1920 niet vaak met pak met das op de foto) start deze docu over trots, traditie en de kracht van fotografie. En over opa natuurlijk.

za 25 september 2021

Psychologische thriller waarin drie soldaten op vredesmissie in het Midden-Oosten stranden in de woestijn. De 14-jarige Khalil wil ze helpen, maar is deze jongen wel vertrouwen?

ma 27 september 2021

Dystopische komedie van Toneelgroep Maastricht over de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is en toeval niet meer bestaat.

wo 29 september 2021

‘Drijfzand’ vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

do 30 september 2021

In de tiende speelfilm van Alex van Warmerdam (‘Borgman’) ontdekt acteur Günter – als kind door een jager gevonden in een Duits bos – het geheim van zijn ware afkomst.