Leer de Friese kandidaat-Kamerleden kennen middels hun filmvoorkeuren in de rubriek Benchwatchers!

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur, je hebt het vast gemerkt. TV, radio, kranten, sociale media, podcast… er is geen ontkomen aan! Praten de kandidaten wel eens over film? Vanaf deze week gaan ze dat zeker doen. Slieker heeft de rubriek Benchwatchers de komende dagen vrij gemaakt voor de kandidaat-Kamerleden uit Friesland. Van welke films houden de politici? En wat thuiskijktippen ze ons? We komen het de komende dagen allemaal te weten in de rubriek Benchwatchers op deze website, onze Facebook-pagina, Instagram en Twitter. Er is geen ontkomen meer aan!

Vanaf 15 maart mogen we onze stem uitbrengen en op 17 maart zijn de stembureaus open. Slieker helpt met het maken van je politieke keuze. We beginnen aanstaande donderdag met Caroline de Groot van de Partij voor de Dieren. Caroline is overigens vriend van Slieker, hoe leuk is dat!

Geniet de komende dagen van de Friese kandidaat-Kamerleden en als je niet op een van hen stemt, laat je dan meenemen in hun filmkeuzes en thuiskijktips!

DELEN: