Open Film Night

Ben jij een filmmaker en wil je onze geweldige zalen gebruiken om trots je eigen werk te vertonen? Dan heeft Slieker precies wat je nodig hebt: Open Film Night. Wij houden van film, zoals je misschien wel kunt begrijpen, dus hebben we een plek in ons programma beschikbaar gemaakt voor filmtalent. Opkomend of gevestigd.

De uitgelezen kans om eigen werk te zien schitteren op het witte doek. Heb je een film gemaakt die je aan iedereen wil laten zien? Of wil je ‘m juist alleen aan familie, vrienden en/of collega’s vertonen? Laat het ons weten!

De spelregels

  • Wil je jouw film voor een zo breed mogelijk publiek vertonen? Dat mag! Als jij ervoor zorgt dat wij minimaal 20 kaarten à €5,00 verkopen, kan het zelfs helemaal gratis. Voor elke bezoeker onder dit magische aantal betaal je €5,00 bij. Wij nemen bovendien jouw film op in ons programma, communiceren over de voorstelling via onze publiciteitskanalen én regelen de kaartverkoop. Dan komt hij dus ook op deze magnifieke website te staan!
  • Wil je jouw film liever voor een besloten gezelschap vertonen? Dat mag ook! Voor €100,00 regelen wij alles – de zaal, techniek, apparatuur en personeel.
  • Het slot is elke vrijdag om 21:00 beschikbaar. Dien jouw verzoek uiterlijk een maand voor de gewenste datum in via info@filminfriesland.nl.
  • We doen voor elk verzoek ons uiterste best, maar hou er rekening mee dat niet elke film geschikt is voor openbare vertoning. Films worden daarom eerst beoordeeld door onze eigen Harmen, de programmeur van het geweldige programma van Slieker.