IepenAir BIOS

Hij is er weer deze zomer: de geweldig leuke Iepen Air Bios!
Het laatste weekend van augustus en het eerste van september kunnen filmliefhebbers zich weer laven aan een bijzondere selectie filmvertoningen in de Leeuwarder wijk Bilgaard en in Leeuwarden-Oost, het Dr. Zamenhofpark. Wonderlijke verhalen en vermakelijke docu’s laden je vakantiebrein weer op. Het succes van de Iepen Air bios van vorig jaar heeft de organisatie doen besluiten dit jaar weer een editie op poten te zetten. Maar dan wel anders dan je zou verwachten.

Dus neem je vrienden, buren en familie mee en ga er heerlijk voor zitten tijdens een van de gratis filmvertoningen.

vr 30 augustus 2019

‘The Biggest little farm’ is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van dromen en het bewijs dat duurzaam leven mogelijk is. Deze docu is te zien in het Dr. Zamenhof Park.

za 31 augustus 2019

Wereldwijd eten twee miljard mensen insecten, maar waarom trekken wij nog vaak een vies gezicht bij de gedachte alleen al? Te zien in het Dr Zamenhofpark.

vr 6 september 2019

Kan een robot een menselijke band met iemand opbouwen en dus een mens van vlees en bloed vervangen? Te zien in Bilgaard-bosrand.

za 7 september 2019

De blockbuster ‘Black Panther’ – gemaakt door een goeddeels zwarte cast en crew – geeft het witte Marveluniversum eindelijk wat kleur. Te zien in Bilgaard – rand Lwdr’ bos.