Cineville

Je kunt met de Cineville-pas onbeperkt naar de film in Slieker. De Cineville-pas geldt ook voor 43 andere filmtheaters in Nederland. En dat voor slechts € 21,00 (of € 17,50 als je jonger bent dan 30 jaar) per maand! Op cineville.nl ontdek je wat je niet wil missen en vind je de complete filmagenda van alle filmtheaters aangesloten bij Cineville.

Cineville lidmaatschap

Je kunt niet alleen onbeperkt naar de film, maar de Cineville-pas geeft je ook toegang tot tal van speciale programma’s als talkshows en voorpremières. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna is de pas per maand op te zeggen. Duizelt het je al? Cineville.nl is je gids voor het volledige aanbod in Cineville.

Meteen een abonnement nemen?

Klik hier om meteen je eigen pas te bestellen of cadeau te geven. Het lidmaatschap is alleen via de website van Cineville aan te vragen. Het kan niet via Slieker of de Slieker-kassa. Nadat je de pas hebt besteld ontvang je per mail een tijdelijke Cineville-pas, waarmee je dezelfde dag nog naar de film kan. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook.

Met je Cineville-pas naar Slieker

Als je al een Cineville-pas hebt kan je via de Slieker-website je filmticket kopen. Bekijk ons programma hier. Tot 15 minuten voor aanvang van de film blijft je ticket geldig. Ga als je in Slieker bent langs de kassa om je kaartje uit te laten printen.

Wil je de bestelling annuleren dan kan dat via je account. Prettige voorstelling!

DELEN: