Bestel tickets

2023 – 108 min.

The unlikely pilgrimage of Harold Fry

Op een doordeweekse ochtend verlaat Harold zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land.

 • Regie

  Hettie Macdonald
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Jim Broadbent, Penelope Wilton, Nina Singh
 • Land van oorsprong

  Verenigd Koninkrijk

Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon.

Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel.

The Unlikely Pilgrimage is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

Op zondag 1 oktober bieden we een heerlijk Tea & Scones arrangement aan tijdens de voorpremière van ‘The unlikely pilgrimage of Harold Fry’.

 • 14.30 uur – Inloop/ontvangst met thee, scones, clotted cream, lemon curd en aardbeienjam
 • 15.30 uur – Start film. 

  Voorafgaand aan de film kun je rustig plaatsnemen met de scones en thee uit het arrangement bij ons op de mezzanine. Zorg vooral dat je op tijd bent zodat je in alle rust van het aanbod kunt genieten. 

 

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Zondag 1 oktober

Zondag 1 oktober - Tea & scones special

15:30 u

Blauwe Zaal

Tickets kopen