The Sisters Brothers

Frankrijk, 2018, 121'
Regie : Jacques Audiard
Acteurs : Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly

Het is 1850 en de goudkoorts woedt in alle hevigheid. De broers Eli en Charlie Sisters, een berucht huurmoordenaarsduo, krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen met behulp van de sluwe Morris.

Warm blijkt niet makkelijk te vangen, en het op het oog simpele karweitje dwingt de broers af te reizen naar de andere kant van het land. Hierdoor begint Eli, die in tegenstelling tot zijn koelbloedigere broer Charlie steeds grotere moeite heeft met het moorden, zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. Als Morris’ betrouwbaarheid in twijfel getrokken wordt, en hun doelwit een geheim blijkt te hebben wat zijn gewicht in goud waard is, zet Eli meer dan ooit vraagtekens bij zijn werk. Zal de missie de broers uit elkaar drijven, of doen ze dat zelf? The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt.

‘The Sisters Brothers’ is de eerste Hollywoodproductie van Gouden Palm-winnaar Jacques Audiard (‘Un Prophète’, ‘De Rouille et d’Os’). De hoofdrollen zijn voor Hollywood-sterren Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix en John C. Reilly.

Voorstellingen

DELEN: