The Lord of the Rings: the Return of the King

Nieuw Zeeland, Verenigde Staten, 2003, 263'
Regie : Peter Jackson
Acteurs : Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen

De film is niet ondertiteld!

De fenomenale en episch trilogie ‘The Lord Of The Rings’ gaat over de strijd tussen goed en kwaad om het bezit van een magische ring. Alle drie de delen keren terug in de bioscoop. In de extended version: dus nóg langer genieten.

Maandag 27 mei:  The Fellowship of the ring
Maandag 3 juni:   The two towers
Maandag 10 juni: The return of the king

Kaarten kosten €12,50 per stuk, inclusief een drankje in de pauze!

Combi-tickets
Wil je de hele LOTR-trilogie zien? Dan koop je een combi-ticket voor €30, inclusief 3 drankjes! Deze kun je kopen bij de voorstelling van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring.

Extended Edition met pauze
We vertonen de Extended Edition van ‘The Lord of the Rings:The Fellowship of the Ring’, de langere versie met extra beeldmateriaal. In deze voorstelling zit een pauze. En bij de prijs van je ticket zit een drankje inbegrepen!

‘The return of the king’
Frodo en Sam, geleid door Gollem, zetten hun gevaarlijke missie voort om zodoende de Ring door het vulkanische vuur van Mount Doom te laten vernietigen. Intussen worstelt Aragorn met zijn lot als leider, maar weet desondanks zijn trouwe en dappere volgelingen aan te voeren in hun strijd tegen de duistere krachten van Dark Lord Sauron, zodat de Ringdrager zijn queeste kan volbrengen.

Voorpremière ‘Tolkien’ de film
We hebben de trilogie van ‘The Lord of the Rings’ niet zomaar bij ons teruggehaald op het witte doek. Vanaf 6 juni is de film ‘Tolkien’ te zien in Sliekereen dramafilm over de vormende jaren van de schrijver, gespeeld door Nicholas Hoult, van de befaamde verhalen over Midden Aarde. Op 30 mei is de film in voorpremière te zien in Slieker. Een week later gaat de film in Nederland in première.

Voorstellingen

DELEN: