The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, 2001, 208'
Regie : Peter Jackson
Acteurs : Cate Blanchett, Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen

De film is niet ondertiteld!

De fenomenale en episch trilogie ‘The Lord Of The Rings’ gaat over de strijd tussen goed en kwaad om het bezit van een magische ring. Alle drie de delen keren terug in de bioscoop. In de extended version: dus nóg langer genieten.

Maandag 27 mei:  The Fellowship of the ring
Maandag 3 juni:   The two towers
Maandag 10 juni: The return of the king

Kaarten kosten €12,50 per stuk, inclusief een drankje in de pauze!

Combi-tickets
Wil je de hele LOTR-trilogie zien? Dan koop je een combi-ticket voor €30, inclusief 3 drankjes!

Extended Edition met pauze
We vertonen de Extended Edition van ‘The Lord of the Rings:The Fellowship of the Ring’, de langere versie met extra beeldmateriaal. In deze voorstelling zit een pauze. En bij de prijs van je ticket zit een drankje inbegrepen!

The Fellowship of the ring
Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.

The Fellowship trotseert duizelingwekkende bergpassen, alles verblindende sneeuwstormen, diepe duisternis, ondoordringbare bossen en uiteenlopende ontmoetingen met vreemde wezens om ‘The One Ring’ te vernietigen in de vuren van Mount Doom.

Voorpremière ‘Tolkien’ de film
We hebben de trilogie van ‘The Lord of the Rings’ niet zomaar bij ons teruggehaald op het witte doek. Vanaf 6 juni is de film ‘Tolkien’ te zien in Sliekereen dramafilm over de vormende jaren van de schrijver, gespeeld door Nicholas Hoult, van de befaamde verhalen over Midden Aarde. Op 30 mei is de film in voorpremière te zien in Slieker. Een week later gaat de film in Nederland in première.

Voorstellingen

DELEN: