2023 – 97 min.

STROOP > Coup de chance (ontbijt + voorpremière)

Eenmalig

Uniek, verfijnd American pancake-ontbijt met een voorpremière om bij te blijven plakken. Coup de chance gaat over de grote invloed die toeval en geluk hebben op ons leven.

 • Regie

  Woody Allen
 • Gesproken talen

  Frans
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Lou de Laâge, Niels Schneider, Valérie Lemercier, Melvil Poupaud
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama, Komedie, Romantiek en Thriller

Fanny (Lou de Laâge) en Jean (Melvil Poupaud) lijken het ideale koppel: ze zijn succesvol in hun werk, wonen in een appartement in een van de mooiste wijken van Parijs en ze lijken nog net zo verliefd als wanneer ze elkaar ontmoetten. Maar wanneer Fanny bij toeval haar vroegere middelbare schoolvriend Alain (Niels Schneider) tegenkomt, komt haar wereld op zijn kop te staan. Ze zien elkaar snel weer en hun relatie wordt meer en meer intiem…

In deze romantische thriller – Woody Allen’s vijftigste productie, maar ook zijn eerste Franstalige – raken romantiek, passie en geweld met elkaar verweven. Na afloop van de première van de film op het Filmfestival van Venetië kreeg Woody Allen een vijf minuten durende staande ovatie. Coupe de change werd daar – terecht – zijn beste werk in een decennium genoemd.

Deze ochtend geniet je niet alleen van een prachtige, exclusieve voorpremière, maar ook van een minstens zo exclusief, heerlijk ontbijt. Om 11:00 uur start de film en we serveren vanaf 10:00 uur, voordat de film begint bij Thús drie heerlijke American pancakes met bijzondere toppings (van elk één):

– Nutella en gekarameliseerde nootjes
– Vers fruit en maple syrup
– Tynjetalerkaas, spek en uienjam

Vegetarisch of allergisch? Geef het door via het formulier in je ticket.

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland