Sorry We Missed You

Verenigd Koninkrijk, 2019, 100'
Regie : Ken Loach
Acteurs : Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Katie Proctor, Rhys Stone

Deze film is thuis te zien via Picl

SORRY WE MISSED YOU zien vanaf je eigen bank?

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Pakketbezorger
Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

I, Daniel Blake
‘Sorry We Missed You’ is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama ‘The Wind that Shakes the Barley’ en in 2016 voor het door publiek omarmde ‘I, Daniel Blake’. ‘Sorry We Missed You’ werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

★★★★★ de Volkskrant
‘IJzersterk, aangrijpend manifest’. ‘Loach is in topvorm’. ‘Op alle fronten overtuigend’

★★★★ NRC Handelsblad
‘Net zo vakkundig gemaakt, urgent en effectief als I, Daniel Blake’. ‘Aangrijpend’

★★★★ VPRO
‘Aangrijpend, levensecht en vlekkeloos geacteerd en geregisseerd’. ‘Als geen ander kan Ken Loach indringende en urgente verhalen vertellen over gewone mensen’

Voorstellingen

DELEN: