Slieker goes Slasher: Brawl in Cell Block 99

Verenigde Staten, 2017, 132'
Regie : S. Craig Zahler
Acteurs : Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier

Bij Slieker worden de nachten dit najaar extra duister: onder de noemer Slieker goes Slasher zullen we vanaf eind september regelmatig de vetste, bruutste, donkerste, extreemste en grappigste films uit het horror, slasher en suspense genre gaan vertonen. Van strakgestileerde revenge thriller tot heerlijke over-the-top B-producties. Door Slieker zelf geprogrammeerd en af en toe een avond gehost door een externe partij.

Als voormalig bokser Bradley zijn baan als automonteur kwijtraakt, voelt hij zich gedwongen aan het werk te gaan als koerier voor topcrimineel Gil. Als een deal met een Mexicaanse connectie fout afloopt, geeft Bradley zichzelf aan om Gil te beschermen. Eenmaal achter de tralies wordt zijn vrouw ontvoerd en krijgt hij van de Mexicanen het bevel een man in Celblok 99 van een zwaarbeveiligde gevangenis te vermoorden.

De nieuwe film van S. Craig Zahler (‘Bone Tomahawk’), met een flink aantal snoeiharde scenes die voor lange tijd op je netvlies gebrand zullen staan. Naast de ijzersterke rol van Vince Vaughn schitteren onder anderen Jennifer Carpenter, Udo Kier en Don Johnson. Eén de hoogtepunten van het afgelopen Imagine Film Festival.

Voorstellingen

DELEN: