Bestel tickets

2023 – 135 min.

Mascarade

Laatste speelweek!

In deze komische en romantische misdaadfilm ontmoet voormalig danser Adrien oplichtster Margot. Samen fantaseren ze over een beter leven, maar daarvoor moeten ze wel een duister plan uitvoeren.

 • Regie

  Nicolas Bedos

Informatie

 • Acteurs

  Pierre Niney, Isabelle Adjani, François Cluzet, Marine Vacth, Laura Morante, James Wilby
 • Land van oorsprong

  Frankrijk
 • Genre

  Komedie en Romantiek

Nadat zijn danscarrière tot een einde is gekomen door een motorongeluk, verdoet Adrien zijn tijd aan de Franse Rivièra waar hij wordt onderhouden door voormalig filmster Martha. Zijn leven neemt een nieuwe wending wanneer hij de prachtige oplichtster Margot ontmoet. Samen fantaseren ze over een beter leven samen, waarvoor ze een duister plan bedenken.

Liefde maakt van iedereen dwazen in ‘Mascarade’. Het geraffineerde, spinnenweb van intriges en verraad van regisseur Nicolas Bedos leidt ons door een kronkelend, dubbelzinnig verhaal rondom de verstrengelde emoties van een tragische romance. Met een verhaal dat zich ontvouwt tussen droom en bedrog aan de Rivièra biedt ‘Mascarade’ een veel duisterder vooruitzicht dan Bedos’ hartverwarmende charmeur ‘La Belle Époque’ (2019), maar het scherp geschreven verhaal, prachtig vertolkt door de sterrencast, is minstens zo veelbelovend.

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland