Bestel tickets

2023 – 206 min.

Killers of the flower moon

Martin Scorsese zijn nieuwste, met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro, speelt zich af in de jaren 20 en gaat over de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation, een reeks wrede misdaden die bekend werden als de 'Reign of Terror'.

 • Regie

  Martin Scorsese
 • Gesproken talen

  Engels, Sioux
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, John Lithgow
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden. ‘Killers of the flower moon’ is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone).

‘Killers of the flower moon’ kent tevens rollen voor Robert De Niro, John Lithgow en Jesse Plemons en wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Martin Scorsese naar een scenario van Eric Roth en Martin Scorsese, gebaseerd op de bestseller van David Grann.

Gezien de lange speelduur van ‘Killers of the flower moon’ zal er halverwege een korte pauze zijn van 10 minuten. In de avond zal dan de bar ook geopend zijn!

 

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland