Fisherman’s Friends + Shantys en Seasongs

Verenigd Koninkrijk, 2019, 112'
Regie : Chris Foggin
Acteurs : Tuppence Middleton, Daniel Mays, James Purefoy

Shanty en Seasongs in Slieker
Voor aanvang van deze voorstelling vanaf, 18.30 uur in de hal van het Fries Museum Shantys en Seasongs worden gezongen door The Forebitter Men uit Leeuwarden, Maritime Folk, en Shantygroep The Motley Crew uit Brightlingsea, Essex.

De film
Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

Shantycafé in De Friesche Club
Zaterdag 26 oktober organiseert The Forebitter Men, Maritime Folk voor de 4e keer het Internationale Shantycafé in Grand Café De Friesche Club waar ook o.a. The Motley Crew zullen optreden. Aanvang is om 14.00 uur. Gratis entree.

Voorstellingen

DELEN: