Bestel tickets

2024 – 132 min.

Challengers

Grand Slam

Nieuwe film van Luca Guadagnino ('Call me by your name') over tenniscoach Tashi die probeert haar man Art – een tenniskampioen uit vorm – weer aan de top te krijgen. De spanningen lopen hoog op als Art het moet opnemen tegen Tashi’s ex.

 • Regie

  Luca Guadagnino
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands
Bestel tickets

Informatie

 • Acteurs

  Zendaya, Josh O’Conner, Mike Faist
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama

Challengers is een film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino (‘Call me by your name’), met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die een wat mindere periode doormaakt (Mike Faist – ‘West Side story’).

Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick (Josh O’Connor – ‘The crown’), zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er vervolgens toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

★★★★ “Verukkelijk dwaze film” NRC
★★★★ “Liefdesverklaring aan de complexiteit van de liefde” De Volkskrant
★★★★ “Heerlijk energiek en opzwepend [met] snedige dialogen, suggestief spel en verbluffend fraai geregistreerde tennismatches” VPRO Cinema

Afbeeldingen

Alle voorstellingen

Uitroepteken in rondje

Op dit moment staan er geen voorstellingen gepland