CatVideoFest 2019

Verenigde Staten, 2019, 70'
Regie : Catvideofest

Na een succesvolle editie op Internationale Kattendag op 8 augustus is het CatVideoFest 2019 terug op 4 oktober, speciaal op Dierendag.

Kattenfilmpjes!
Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Na de vertoningen op Wereld Kattendag op 8 augustus komt de kattensensatie op Dierendag opnieuw naar Nederland! Liefhebbers van de betere kattenfilmpjes kunnen nu in gezamenlijke sfeer genieten van de leukste filmpjes. Is er een beter excuus om gezellig samen te komen dan samen naar katten te kijken?

‘I can promise you, that if you if you come to CatVideoFest, the laughs per minute ratio is higher than anything you’re going to see in a theater ever.’ – CatVideoFest samensteller Will Braden

Kattenpension De Wissel
Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Slieker steunt met deze vertoning Dierenopvang De Wissel.

 

Voorstellingen

DELEN: