CatVideoFest 2019

Verenigde Staten, 2019, 70'
Regie : Catvideofest

Kattenfilmpjes!
Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland.

Wereld Kattendag
Op 8 augustus is het wereldkattendag. Deze dag is een soort dierendag, maar dan alleen voor katten. Een dag waarop het, op een na oudste huisdier op aarde, extra verwend worden.

Kattenpension De Wissel
Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Slieker steunt met deze vertoning Dierenopvang De Wissel. Zij komen voorafgaande aan de film van 15:00 uur een korte introductie houden over hun organisatie en hun kattenasiel.

Kattencafé Poespas
Alle bezoekers van CatVideoFest ontvangen een voucher waarmee ze in de hele maand augustus 10% korting krijgen voor Kattencafé Poespas. Dus kun je nog geen genoeg krijgen van al die katten? Of krijg je door de filmpjes wel heel erg veel zin om wat katten te knuffelen onder het genot van een lekker hapje en een drankje? Plan dan na de film direct een uitje naar hét Kattencafé van Leeuwarden.

Voorstellingen

vr 4 oktober 2019
17:15
Blauwe Zaal
vr 4 oktober 2019
19:00
Blauwe Zaal
DELEN: