Bestel tickets
Tom Hanks stars as Otto in Columbia Pictures A MAN CALLED OTTO. photo by: Niko Tavernise

2023 – 126 min.

A man called Otto

Seniorenmiddag

Wanneer er een druk jong gezin naast de norse weduwnaar Otto komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Een wonderlijke vriendschap is het resultaat.

 • Regie

  Marc Forster
 • Gesproken talen

  Engels
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  Tom Hanks, Mariana Treviño, Manuel Garcia-Rulfo, Rachel Keller
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama en Komedie

‘A man called Otto’ is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet.

‘A man called Otto’ is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben. ‘A man called Otto’ is geregisseerd door Marc Forster (‘Finding Neverland’) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (‘Philadelphia’, ‘Forrest Gump’, ‘Cast away’), Mariana Treviño (‘Club the Cuervos’), Rachel Keller (‘Fargo’) en Manuel Garcia-Rulfo (‘The magnificent seven’).

Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: ‘Life of Pi’ (2012) en ‘Finding Neverland’ (2004). De film is gebaseerd op de bestseller ‘A Man Called Ove’ van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm.

Programma seniorenmiddag
Inloop vanaf 14:00, met gratis koffie of thee
Start film om 14:30

Alle voorstellingen

Donderdag 17 augustus

Donderdag 17 augustus

14:30 u

Blauwe Zaal

Tickets kopen